Artikkeli

Joulukuun EYOF-jääkiekkoturnauksen liput ovat myynnissä

Euroopan Nuorten Talviolympiafestivaalin poikien jääkiekon otteluohjelma on julkistettu, ja otteluiden liput ovat myynnissä Tapahtumakauppa.fi-palvelussa, jonka ovet ovat auki 24/7, joten astu kauppaan ja lunasta lippusi nyt! Ottelut pelataan Kajaanissa 13.-17. joulukuuta 2021. Mukana kuuden maan turnauksessa ovat Suomi, Tsekki, Venäjä, Valko-Venäjä, Sveitsi ja Latvia.

Turnausviikon avausottelu käydään Valko-Venäjän ja Tsekin välillä maanantaina 13.12. klo 15.00. Myöhemmin maanantai-iltana myös Suomi avaa oman urakkansa turnauksessa, kun isäntämaa kohtaa Venäjän prime time -aikaan klo 18.30. EYOF-jääkiekko viedään läpi tiiviillä aikataululla, ja Euroopan alle 18-vuotiaiden nuorten kiekkoherruus ratkeaa perjantaina 17.12. pelattavassa iltafinaalissa. Sijoista 5-6 ja 7-8 pelattavat ottelut pelataan Kajaanin harjoitushallissa, jonne ei oteta joukkueiden lisäksi muuta yleisöä.

Poikien jääkiekkokisojen kaikille avoimet ja maksuttomat avajaiset järjestetään Vuokatti Areenan pihamaalla sunnuntaina 12.12. klo 20.00, jolloin ohjelmassa on muun muassa kisatulen sytytys, musiikkia ja kisatanssi.

Tervetuloa seuraamaan huippujääkiekkoa ja bongaamaan tulevaisuuden tähdet kaukalossa!

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email