Saapuminen

Maksuton paikallisbussi Sotkamossa

Paikallisbussi SotKatti on kaikille maksuton aikavälillä 20.3.– 25.3.2022!
Katso SotKatin aikataulu tästä!

Miten pääset perille Vuokattiin?

Vuokatti sijaitsee metsien keskellä, mutta se ei ole vaikeasti saavutettavissa. Junat, bussit ja lentokoneet kulkevat Kainuuseen useasti päivässä. Tervetuloa! Welcome!

Matkaa Vuokattiin on:

Helsingistä 570 km
Lahdesta 500 km
Rovaniemeltä 340 km
Kuopiosta 200 km
Oulusta 190 km
Kajaanista 30 km
Sotkamosta 6 km

Lentäen

Nopein tapa tulla Vuokattiin on lentäen. DAT:n operoimat lennot Helsingistä Kajaaniin ovat kestoltaan noin 1h 20min. Kajaanin lentokenttä sijaitsee 40km Vuokatista ja lentobussin kulkee lentokentän ja Vuokatin välillä.

Helpoin tapa saapua Lahteen ulkomailta on lentää Helsinkiin, josta kisajärjestäjät järjestävät joukkueille bussikuljetuksen Lahteen. Muut kisavieraat pääsevät Helsingistä Lahteen joko bussilla tai junalla.

DAT (Danish Air Transport)

Junalla

Lähin rautatieasema sijaitsee Kajaanissa, ja päivittäin kaupunkiin saapuu useita junavuoroa, joista moniin on ajoitettu sopiva linja-autoyhteys Vuokatin suuntaan.

Lahteen on junayhteyksiä ympäri Suomen.

VR

Linja-autolla

Myös kauko- ja paikallisbussit tuovat matkustajat kätevästi Vuokattiin asti. Useat yhteydet muista Suomen kaupungeista tulevat päivittäin Kajaaniin, kuin myös Lahteen.

Linja-autoliikenne

Paikallisliikenne

Talvikaudella voit käyttää Vuokatin SkiBussia veloituksetta. SkiBussin pysäkkejä ovat mm. Vuokatinrinteet, Katinkulta, Superpark ja Sotkamon keskusta.

SotKatin aikataulut tästä!