Artikkeli

Sveitsin poisjäänti EYOF-turnauksesta varmistui

Sveitsi jää pois Euroopan Nuorten Talviolympiafestivaalin poikien jääkiekkoturnauksesta. Syynä poisjääntiin ovat Sveitsin kiristyneet koronarajoitukset. Näin ollen turnauksessa mukana olevia maita on viisi: Suomi, Tsekki, Venäjä, Valko-Venäjä ja Latvia. Tämä tarkoittaa, että joukkueiden välillä pelataan yksinkertainen sarja, jonka ykkönen on myös koko turnauksen voittaja.

Perjantaille 17.12. kaavaillut mitalipelit jäävät siis kokonaan pois, mutta muuten turnaus viedään läpi suunnitellusti. Kaikki ottelut voidaan muutoksen myötä pelata Kajaanin kisahallissa, ja yleisö pääsee seuraamaan jokaista ottelua.

Ottelulippunsa ennakkoon lunastaneet voivat pyytää lipun vaihtoa tai ostoksensa hyvitystä. Suurin osa lipuista käy myös ottelumuutosten jälkeen. Lisätietoja lipuista löytyy osoitteesta www.tapahtumakauppa.fi. Samassa osoitteessa on auki myös päivitetty lippukauppa.

Kaikki turnauksen ottelut tullaan myös striimaamaan: Suomen ottelut näkyvät maksutta IS-TV:ssä. Striimaustuotannosta vastaa kajaanilainen Stream Online. Tuotannossa ei ole otteluselostusta, mutta otteluhaastatteluita tullaan näkemään ja kuulemaan.

Poikien EYOF-jääkiekkoturnaus alkaa Kajaanissa maanantaina 13.12. Tapahtuman avoimet ja maksuttomat avajaiset järjestetään Vuokatti Areenan pihalla sunnuntaina 12.12. klo 20.00, jolloin luvassa on mm. Sotkamon kunnanjohtaja Mika Kilpeläisen ja Olympiakomitean puheenjohtaja Jan Vapaavuoren puheet, musiikkia ja Kajaani Dancen tanssiesitys sekä kisatulen sytytys.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email