Vapaaehtoiset

Vapaaehtoiset

Minä? Vapaaehtoiseksi? Miksi?

Vapaaehtoisena saat:

Talkoilemalla meille tarjoamme EYOF 2022-asut seuraavin ehdoin:

* Viikon talkooavusta saat Haltin talvitakin (arvo 249€) 30€:n omavastuun hinnalla sekä T-paidan ja pipon.

* 3-5 pv:n avusta saat Haltin välitakin 10€:n omavastuun hinnalla sekä T-paidan ja pipon

* < 2 pv:n avusta saat T-paidan ja pipon

Tarjoamme kaikille vapaaehtoisille maksuttoman koulumajoituksen (luokkahuoneen lattialla, oma alusta ja makuupussi mukaan) kävelymatkan päässä kisakylästä. Vapaaehtoisilla on myös mahdollisuus majoittua omakustanteisesti organisaation varaamiin mökkeihin. Mökkimajoituksen hinta on n. 20-25€/hlö/yö. Jos ilmoittaudut vapaaehtoiseksi ja tarvitset majoitusta, varaa haluamasi majoitus lähettämällä sähköpostia: [email protected]

Täytäthän alla olevan rekisteröitymislomakkeen. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse lisätietoihin päivät milloin talkoilet. Merkitse siihen myös vaatekokosi.

EYOF 2021-takin (111€) ja -housut (86€) tai Camber välitakin (53 €) voit myös halutessasi tilata em. hinnoilla syystilauksen (2020) yhteydessä myöhemmin ilmoitettavaan päivään mennessä: [email protected]

Kisatakki ja housut kuvina tästä linkistä.

Haltin Camber välitakin kuva tästä linkistä.

Eri organisaation aloja

Akkreditointi

Noin 2500-3000 henkilöä saa akreditointikortin saapuessaan kisoihin. Akkreditointitoimistolla on tärkeä rooli, sillä se on monen ensimmäinen kontakti kisakylään saapuessaan paikalle. Käytökselläsi ja osaamisellasi autat luomaan tervetulleen ja iloisen ilmapiirin.

 

Attaseat

Arviolta ainakin 46 maata osallistuu vuoden 2022 EYOF-tapahtumaan, joten joukkueiden avuksi tarvitaan n. 150 attaseaa. Attaseat ovat joukkueiden apuna koko viikon ajan ja ovat valmiita auttamaan monenlaisissa ongelmissa. ”Jos en tiedä, otan selvää”.

 

Asiakaspalvelu

EYOF viikon aikana palvelemme monenlaisia ryhmiä. Joukkueiden lisäksi Euroopan Olympiakomitean, median ja vapaaehtoiset tarvitsevat ensiluokkaista palvelua unohtamatta kisaturisteja. Tarjolla on monipuolista työtä eri osa-alueiden toimistoissa (kuljetus-, EOC-, talkoo- ja majoitustoimisto) kuin myös kokouksissa sekä lentokentällä tulo- ja lähtöpäivinä.

 

Kisatoimisto

Tapahtumatoimisto on paikka, josta joukkueet saavat kaiken tarvitsemansa information. Työskennellessäsi tässä toimistossa sinulla täytyy olla hyvä tieto kaikesta mitä kisojen eri osa-alueella tapahtuu.

 

Media

Työskentely median puolella tarkoittaa valokuvaamista, sosiaalisen median ja netin päivityksiä, live striimausta ja työskentelyä sekä asiakaspalvelua mediakeskuksessa. Halutessasi saatat päästä haastattelemaan mitalisteja ja muita kisavieraita sekä kirjoittamaan lehdistötiedotteita.

 

Lajit

EYOF 2022 tapahtumassa on yhdeksän eri lajia, joihin jokaiseen apu on vielä tarpeen. Työ sisältää esimerkiksi tulospalvelussa auttamista, hiihtotapavalvontaa, lähtö/maalitoiminnot jne.

 

Lisätietoa

Lisätietoa erilaisista talkootehtävistä löydät myös täältä.

Rekisteröitymislomake

Ilmoittaudu tästä talkoolaiseksi täyttämällä alla oleva lomake.